Святкування дня народження пішло не за планом: На Прикарпатті невістка порізала свекруху і побила чоловіка

В Івано-Франківській області святкування дня народження закінчилось розбірками. Жінка спочатку вдарила келихом з вином свого чоловіка, а потім порізала свекруху. Про це йдеться у вироку Галицького районного суду Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався у травні 2023 року. Тоді родина відзначала день народження сина. Під час цього між подружжям виник конфлікт і жінка розбила келих з вином об голову чоловіка. За свого сина вступилась свекруха. Через це жінки почали сваритись.

Тоді свекруха почала погрожувати жінці, що вона зателефонує її матері та поліції. Невістка вибігла вслід та порізала потерпілу ножем. У свекрухи діагностували тяжкі травми.

На суді підозрювана провину визнала та розкаялась. Вона розповіла, що вони з потерпілою давно конфліктували. Тоді вона накинулась на свекруху, бо та хотіла зателефонувати її хворій матері.

Свекруха повідомила, що вона з невісткою уже помирилась не має до неї претензій. Вона просила не карати свою родичку. Суд визнав жінку винною, засудивши до 2 років та 6 місяців позбавлення волі. Проте суддя замінив цей термін на один рік іспитового.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...