Святкував з друзями повернення з війни: На Росії застрелили окупанта, який вирішив задіяти свій багатий "український досвід" в рідному селі

Заводила на чолі п'яної компашки завалився в будинок односельчанина і включив режим "бити, грабувати, гвалтувати"

У селі Толмачово Новосибірської області РФ односельчанин застрелив окупанта, який брав участь у війні в Україні та святкував з друзями повернення з фронту. Інцидент трапився Наприкінці квітня, повідомляє у понеділок, 8 травня, Медуза.

За даними видання, того вечора місцевий мешканець В'ячеслав Мокін застрелив із мисливської рушниці двох людей і поранив ще двох. Як повідомляється, застрелений окупант раніше був судимий за статтями про крадіжку та про придбання та зберігання наркотиків.

Зазначається, що п'яна компанія у місцевій крамниці пристала до чоловіка із сином. Окупант, за словами продавчині, кричав: "Я на війні воював, доки ви тут пиво п'єте". Попри конфлікт, чоловік із сином поспішили піти.

Пізніше дебошири приїхали автомобілем до будинку Мокіна і напали на його родину. Дружину селянина побили та погрожували зґвалтувати, а синові зламали щелепу.

За словами очевидців, чоловік узяв у будинку рушницю й помстився нападникам. Спочатку він вистрілив убік, а потім по чоловіках.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...