Свято наближається: Добірка гаджетів під подушку на Святого Миколая. Що подарувати найріднішим

Напередодні одного з найулюбленіших свят варто подбати про подарунки не тільки для малечі, а й для своїх других половинок.

Давайте чесно: якихось надцять років тому свято Миколая було не надто популярним, щоб дарувати один одному подарунки. Але, погодьтеся, важливо проявляти увагу і своїм близьким, сховавши щось корисне під подушкою. Та що ж туди покласти, щоб почути захоплене «вау»? Ось вам класні варіанти подарунків на Миколая – дивіться хітову добірку та шукайте більше подарунків на foxtrot.ua зі знижками до 70%.

Для коханих вушок

Якісна бездротова гарнітура – зараз просто маст хев. Відійшли вже ті часи, коли потрібно було постійно копирсатись у дротах, розплутувати їх кілька хвилин, потім підключати, а ще тримати смартфон чи плеєр в руці, щоб слухати музику. Маленькі гарні бездротові навушники – подарунок, якому зрадіє кожен, бо комфорт життя просто злетить на кілька щаблів вгору з таким гаджетом.

Радимо модель JBL T115 TWS, що представлена у чорному та білому кольорах. Цими навушниками можна керувати голосом, перемикаючи пісні та змінюючи гучність. Купуйте за святковою ціною за 1499 грн.

Для гарної посмішки

Подарувати стандартну зубну щітку, звичайно, можна, але так ризикувати все ж не радимо. Та все виглядатиме зовсім інакше, якщо подарувати електричну зубну щітку. Ось тут купа корисностей, піклування та стиль – в одному девайсі. Електрична зубна щітка має таймер на 2 хвилини та робить зворотньо-обертальні рухи, щоб ефективно почистити навіть важкодоступні місця у ротовій порожнині. Популярна модель – BRAUN Oral-B Vitality 100 Blue, яка зі знижкою коштує лише 499 грн замість 799 грн.

Для підтягнутого торсу

Всі ми, принаймні теоретично, за здоровий спосіб життя та хочемо бути більш спортивними та енергійними. І потайки бажаємо того ж своїй другій половинці. Тож треба діяти! Подарунок смарт-годинника з функціями моніторингу кількості спалений калорій, відстеження пройденої дистанції та скорості руху, пульсометром та біотрековим датчиком стане чудовим стимулом набути нових корисних звичок. Ось класний: смарт-годинник у чорному та рожевому кольорах XIAOMI Amazfit GTS Obsidian із неймовірною знижкою у 1500 грн! Вартість у Фокстрот – 2999 грн замість 4499 грн.

Для здорових нервів

Усі ми живемо «на гаджетах», то ж коли вони раптово «тухнуть», це ну дуже нервує, чи не так? Дякувати всесвіту, знайшлись розробники павербанків та вирішили цю проблему. Якщо піклуєшся, щоб твоя кохана людина не нервувала через те, що батарея ось-ось розрядиться, та завжди була на зв'язку (щоб не нервуватися самому), подаруй Powerbank ANKER PowerCore II 20000 mAh Black. Суперсвяткова ціна – лише 1299 грн. А завдяки програмі справедливої ціни Найс Прайс можна впевнитись, що вигідніше цей гаджет не купиш ніде.

Для оновлення

Що й казати, до своїх смартфонів ми звикаємо та любимо їх, але час йде, і техніка потребує оновлення. Якщо ти давно помічаєш проблеми з телефоном дружини чи чоловіка – чи то пам'яті постійно не вистачає, чи батарея не тримає, чи глючить він, чи скло давно розбите, а нести в сервіс ніколи та дорого – виріши це бажаним і правильним подарунком на Миколая: поклади під подушку своєї половинки новий смартфон.

Радимо розкішний варіант на бюджетну суму – OPPO A53 4/64GB Black. Святкова знижка на цей смартфон сягнула аж 1111 грн, і коштує він зараз 4444 грн замість 5555 грн. Ну просто магія чисел – чотири четвірки, це точно на удачу. Смартфон аж на 5000 мАг, пам'ять 64 Гб з розширенням до 256 Гб, на дві сім-карти, з потрійною камерою та швидкою зарядкою. Точно треба брати та дарувати!

Свято Миколая вже близько, тож діяти треба швидко. Якщо замовити подарунок на foxtrot.ua, його можна забрати самовивозом у той же день або на наступний день в залежності від міста. Подушки чекають!


"Був ранок": На Прикарпатті чоловік кинувся в охоплений вогнем будинок, щоб врятувати 2-річну дівчинку: як усе закінчилося На Прикарпатті чоловік кинувся в охоплений вогнем будинок, щоб врятувати 2-річну дівчинку

понеділок, 6 травень 2024, 17:56

На Прикарпатті, в селі Долиняни, чоловік вихопив з полум'я дворічну дівчинку. У хаті, що загорілася, жили переселенці з Херсонщини. Один з малюків у кімнаті бавився сірниками - вогонь миттєво поширився всім будинком. Сусід, не вагаючись, поліз в охопле...

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...