Свято наближається: DZIDZIO випустив позитивний новорічний кліп і повеселив шанувальників (фото, відео)

Український співак DZIDZIO (Михайло Хома) презентував нову новорічну пісню під назвою "Зимова казка". Цією композицією артист вирішив підняти святковий настрій своїм шанувальникам, передають Патріоти України.

Музикант нагадав усім, як важливо в цьому році зібратися з близькими людьми на новорічні свята. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі.

У мережі користувачі оцінили нову композицію співака. Крім того, їх захопив кліп на пісню – шанувальники засипали музиканта компліментами.

"Зовсім скоро Новий Рік, а ця пісня так і піднімає святковий настрій! Дякую!" "Дякую тобі, Міша, за твою творчість, за те, що ти даруєш людям щастя! Гарна пісня, відмінний кліп!" "Я зловив хороший передноворічний настрій від цього кліпу! Весело, позитивно!" "То більше, ніж бомба! Мені сподобалося, насміялася від душі!", – пишуть у коментарях.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...