Свято наближається: На українсько-польському кордоні транспортний колапс

Люди скаржаться на холод.На кордоні України та Польщі утворився транспортний колапс через те, що наші заробітчани масово повертаються додому до свят. На пункті пропуску "Корчова-Краковець" черги із пів тисячі машин розтягнулися щонайменше на вісім кілометрів, зазначають Патріоти України.

Ситуація ускладнюється поганими погодними умовами: на кордоні сильна хуртовина.

Українці змушені стояти в черзі на пункт пропуску годинами, у декого з них в автомобілях закінчується пальне. Люди скаржаться на холод, не так просто через наплив мандрівників потрапити і до туалетів, і навіть до придорожніх магазинів, щоб купити продукти та воду.

Черги навіть у магазинах.

Як повідомляється у сюжеті ТСН, очікування затягується на 14 годин. Щоб прискорити процес пропуску заробітчан до України, польська та українська сторона вивели на зміну більше прикордонників. Були також відкриті додаткові смуги руху.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...