Свято надії, свято родини: Найкращий різдвяний ролик 2020-го розчулив мільйони людей до сліз (відео)

Німецька фармацевтична компанія DocMorris випустила різдвяний рекламний ролик. Його меседж – фізична активність у будь-якому віці. Відео розповідає історію літнього чоловіка, який напередодні різдвяних свят вирушає у власний фітнес-квест, піднімаючи важку гирю, зазначають Патріоти України.

Спочатку у нього нічого не виходить, але він намагається знову і знову, щоб врешті підняти її. За цим спостерігають допитливі сусіди, які не розуміють навіщо він це робить. Поруч чоловік тримає фото онуки, котрим старий і мотивує себе не здаватися.

Як з'ясовується, бажанням старенького було мати достатньо сили, аби підняти онуку під самісіньку стелю. Щоб дівчинка прикрасила верхівку ялинки різдвяною зіркою.

Ролик вже зібрав мільйони переглядів, а глядачі назвали його "найкращою різдвяною рекламою".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...