Свято обернулося трагедією: У США після весілля сім осіб померли від коронавірусу

В американському штаті Мен після весілля, проведеного в серпні, трапився спалах коронавірусу. У результаті померли вже сім осіб. Смерть у хворих настала через ускладнення хвороби, повідомляє агентство Associated Press. Усього із святкуванням пов'язують понад 175 випадків інфікування, передають Патріоти України.

На весіллі в готелі Big Moose Inn в Міллінокет були присутні близько 65 осіб. Зокрема й співробітник в'язниці графства Йорк і співробітник реабілітаційного центру Медісона. В останньому померли шість із семи заражених.

"Випадки зараження вірусом, викликані весіллям, охопили сотні миль у штаті, який значною мірою контролював поширення коронавірусу протягом літа. Усього з березня в штаті Мен зареєстровано менше ніж 5000 випадків зараження вірусом", – відзначили в центрі.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...