Свято пішло не за планом: На Вінниччині чоловік влаштував стрілянину на весіллі і знеструмив половину селища

У Вінницькій області ввечері в суботу, 13 березня, невідомий відкрив вогонь у напрямку лінії електропередач, внаслідок чого частина населеного пункту залишилася без світла.Інцидент трапився близько 21:00 у селищі Томашпіль Тульчинського району, повідомляють Патріоти України.

Із місця інциденту зловмисник зник на машині, його почала розшукувати поліція. За попередньою інформацією, чоловік під час святкування весілля влаштував стрілянину з автоматичної зброї, здійснивши кілька пострілів.

Внаслідок його дій сталося знеструмлення частини вказаного селища. Надалі зловмисник на автомобілі Porsche поїхав із місця події. Правоохоронці о 21:25 ввели в дію поліцейську операцію "Сирена", щоб знайти і затримати правопорушника.


Джерело: Обозреватель

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...