Свято, так свято - з цьогорічними особливостями: Українські лікарі перетворили свої захисні костюми на "вишиванки" (фотофакти)

Анестезіологи-реаніматологи зі Львова і лікарі з інфекційного відділення в Кіцмані на Буковині в Міжнародний день вишиванки прикрасили свої захисні костюми національними візерунками, зазначають Патріоти України.

У Львові захисні костюми розмалювали анестезіологи-реаніматологи обласної клінічної лікарні. "Так, це власноруч розмальовані ЗІЗ. Навіть у скрутних умовах команда працює на позитиві, і головне - з Україною в серці!" - сказано на сторінці лікарні у Фейсбуці.

На Буковині прикрасити захисні костюми вирішили медики центральної районної лікарні м. Кіцмань. "Оскільки одягти вишитий одяг на роботі вони не могли, одна із медсестер (Лілія Єремійчук) розмалювала орнаментами захисні костюми. Тому медики Кіцманської лікарні бажають усім здоров'я і закликають берегти себе!" - повідомляє Кіцмань.Сity.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...