Свято триватиме цілий тиждень: В Одесі вже обрали президента (фото)

У Південній Пальмірі стартував міжнародний фестиваль клоунів і мімів «Комедіада-2019».

Георгій Делієв та Борис Барський. Фото: Факти.

Що таке «не щастить» і як з цим боротися? Безжурні одесити, схоже, знайшли відповідь і на це непросте питання, зазначають Патріоти України.

«Не щастить, це коли День сміху випадає на початок тижня, - пояснили організатори "Комедіади". - Ось так, наприклад, як в цьому році: 1 квітня - понеділок, та ще відразу після голосування на виборах президента країни. Тут, як то кажуть, не дуже вже до сміху, але ... ».
Якщо дуже постаратися, то можна «розсунути» і «смішні рамки». Вирішили - і зробили. В Одесі, куди з'їхалися кращі коміки з усього світу, вже обрали свого президента - народного артиста України Георгія Делієва - і почали відзначати тут День дурня: стартував міжнародний фестиваль клоунів і мімів «Комедіада-2019».

Втім, таких днів не один, а майже цілий тиждень! За словами виконавчого директора «Комедіади» Яни Делієвої, попереду - шість незабутніх днів веселощів, радості, іскрометного гумору, трюків, «дурковання і комікування». «Молоді клоуни і міми вийдуть на сцену разом з досвідченими, маститими і іменитими, - каже Делієва. - Вони з 15 держав: Японії, Німеччини, Латвії, Росії, Білорусі, Італії, Угорщини, Іспанії, Ізраїлю, Польщі, Канади, Франції, Нідерландів, Швейцарії та України. У їх числі - конкурсанти, 15 членів міжнародного журі та хедлайнери».

За її словами, в рамках фестивалю вперше на пострадянському просторі буде показано шоу La danse du pied унікального італійського коміка Мсьє Давида і його «Театру ніг». Також вперше в Україні пройде жіноче шоу «КамедіБАБИ» - королеви клоунади на сцені «Будинку клоунів». Одесу відвідає син легендарного Чарлі Чапліна Юджин Чаплін, який представить фільм свого батька The Kid («Малюк»).

Також організатори виділяють ще два гала-шоу «Клоун-марафон», які пройдуть 30 і 31 березня. Крім того, в програмі - вистави, клоунська лабораторія «Поділися досвідом» (в якій візьмуть участь як члени журі, так і керівники, режисери, педагоги і артисти), вечірки, програми для дітей, вуличні перфоманси, карнавал і вручення спеціальних призів.
Джерело: Факты

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...