Свято зі світлом: День Незалежності пройде без відключень електрики

В Україні не планується обмеження світла на День Незалежності. Про це повідомило Укренерго у п’ятницю, 23 серпня.

"24 серпня застосування відключень не прогнозується. При зміні ситуації – про заходи обмеження буде повідомлено додатково", – йдеться у повідомленні.

Також ремонтні бригади відновили надійність живлення Запорізької АЕС. Високовольтна повітряна лінія 330 кВ включена в роботу.

"Наразі ЗАЕС має змогу отримувати електроенергію як за основною, так і за резервною лініями. Надійність живлення атомної електростанції – на належному рівні завдяки роботі ремонтних бригад НЕК Укренерго", – запевнили в компанії.

Промахнулись: У Польщі під час стрільб військові влучили у житловий будинок

п’ятниця, 23 серпень 2024, 18:58

Під час навчальних стрільб, що проводили цієї ночі польські і румунські військові підрозділи на полігоні Ожиш (північний схід Польщі), один із снарядів рикошетом випадково потрапив у житловий будинок. У результаті надзвичайної події ніхто не постраждав...

Вихід на пенсію з "нюансами": Як можна докупити стаж і скільки коштує один рік в Україні

п’ятниця, 23 серпень 2024, 18:24

Іноді українцям не вистачає необхідного страхового стажу для виходу на пенсію, і вони прагнуть його докупити. Про це повідомляє Урядовий портал, передають Патріоти України. Докупити стаж можуть усі громадяни України, які досягли 16-річного віку. Це ст...