Свідки чули тільки постріли: У центрі Львова застрелили нелегального валютника (фото)

Вбивці після скоєного втекли, ймовірно, на автомобілі Ford світло-сірого кольору.

У центрі Львова 22 квітня зловмисники у балаклавах напали на двох містян із вогнепальною зброєю. 49-річний чоловік загинув на місці, про стан іншого поки нічого невідомо. Про це інформує на сторінці у Facebook Головне управління Національної поліції Львівщини, передають Патріоти України.

Зазначається, що вбивці після скоєного втекли, ймовірно, на автомобілі Ford світло-сірого кольору. На місці злочину присутній начальник поліції регіону Василь Віконський. У місті та у всій області введено план перехоплення "Сирена". Відомо, що вбивство трапилося приблизно о 10:00 ранку в під'їзді будинку на вул. Академіка Павлова, 6. Є свідки, які чули звуки пострілів.

Як повідомляє видання zaxid.net, за словами очевидців, застрелили старшого чоловіка, можливо, нелегального валютника. Наразі відсутні дані, чи його пограбували.


Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...