"Свідки шаурми": Кулінар Клопотенко вирішив створити власну партію

Євген відразу вирішив зібрати прихильників і оформити контури руху, оголосивши перекличку в Instagram: "Ну що, хто зі мною?"
Євген Клопотенко. Фото: соцмережі.

Відомий кулінар-експериментатор Євген Клопотенко вирішив не відставати від колег по шоу-бізнесу, які почали свою політичну кар'єру, зазначають Патріоти України.

Коротше, я теж хочу в політику. А то всім можна, а я що? У нас є партія "Голос", буде партія "Жінки" або щось близько того від Ольги Полякової, - заявив кулінар.
До того ж хайп навколо шаурми, яка після згадки Володимиром Зеленським стала чимось більшим, ніж просто вуличною їжею, ще не згас, і Клопотенко вирішив осідлати хвилю, поки не вляглася.
- Я пропоную створити партію "Свідки шаурми", бо бачить (і чуючи своїм носом) Бог не тільки Київ пахне шаурмою. Так пахне кожен вокзал в Україні. Я зараз в Костянтинівці, вихідні був в Одесі і Херсоні, на минулому тижні в Черкасах, тому, повірте, знаю, про що говорю. "Свідки шаурми" - партія, яку ми заслуговуємо.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...