Свідома провокація РФ? На місці падіння уламків безпілотника Shahed у Молдові знайшли 50 кілограмів вибухівки

У Молдові в районі молдовсько-українського кордону під час обстеження місця падіння уламків бойового безпілотника Shahed у Вулканештському районі сапери виявили бойову частину дрона, що містить близько 50 кг вибухової речовини. Про це повідомив генінспектор поліції Молдови, передають Патріоти України.

Співробітники вибухотехнічного відділу МВС Молдови знешкодили та зібрали всі уламки безпілотника. Найближчим часом сапери в умовах безпеки детонують виявлений заряд вибухівки, зазначили у поліції.

Там наголосили, що з моменту виявлення уламків і до завершення розслідування весь периметр падіння дрона оточили, забезпечивши безпеку та недоступність до небезпечного об'єкта. Нагадаємо, у Молдові 11 лютого в районі молдавсько-українського кордону, неподалік села Етулія Вулканештського району, прикордонна поліція виявила фрагменти БпЛА типу Shahed.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...