Свідомо йшов на злочин? На Херсонщині судитимуть агронома комерційного підприємства через масову загибель унікальних журавлів у заповіднику "Асканія-Нова"

У Херсонській області агроном звинувачується в загибелі 218 червонокнижних сірих журавлів у заповіднику «Асканія-Нова», повідомляють Патріоти України з посиланням на обласну прокуратуру.

Слідством було з’ясовано, що з грудня 2020 року по січень 2021 року підозрюваний порушував правила застосування пестицидів на полях для боротьби з гризунами та розкидав небезпечні речовини поблизу заповідника. Згодом пестициди потрапляли на зерно, яке їли птахи.

У підсумку дії агронома завдали збитків державі на 3,2 мільйона гривень. Подальшу долю агронома вирішуватиме суд. Йому загрожує штраф і позбавлення волі на строк до двох років.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...