Свій мотив не називає: На Одещині чоловік жорстоко вбив літнього приятеля свого батька (фото)

Під час частування парубок кілька разів вдарив ножем гостя у шию.

Правоохоронці затримали 29-річного жителя Болградського району Одещини, якого підозрюють у жорстокому вбивстві 70-річного приятеля свого батька. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону, передають Патріоти України.

Як повідомляється, потерпілий прийшов у гості до односельця. Той разом із сином запросили його до столу, а під час частування парубок кілька разів вдарив ножем гостя у шию.

"Першими про лихе з пенсіонером дізналися його родичі. Люди викликали "швидку", яка констатувала смерть чоловіка. Поліцію про подію сповістили вже лікарі. Правоохоронці одразу затримали правопорушника в процесуальному порядку. З його слів, з потерпілим він посварився, але з якої причини не каже", - йдеться у повідомленні.

На місці вилучено скривавлений кухонний ніж і одяг та інші речові докази. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі у справі призначили низку експертиз, у тому числі - судово-психіатричну. Вона повинна визначити осудність підозрюваного.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...