"Світ чудес": Біля МЗС України помітили дуже незвичайних "гостей" (фото)

Кози спокійно щипали травичку прямо із газонів...

У центрі Києва біля будівлі Міністерства закордонних справ очевидці побачили кіз, що паслися. Про це повідомляє журналіст Олександр Марущак на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Світ чудес під МЗС", - прокоментував він ситуацію і опублікував фото. На знімку видно, що тварини спокійно розгулюють вулицею міста. Вони піднялися на схил із зеленою зоною і мирно щипають траву.

Це здивувало жителів і гостей столиці, так як в центрі не так багато приватних будинків, щоб тримати таку худобу і виводити її пастися. Користувачі мережі прокоментували дивну подію.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...