Світ на різдв'яних канікулах: Четвірка автівок Tesla влаштували світловий перфоменс під "Щедрик", потішивши мережу (відео)

Tesla представила світлове шоу під Щедрик (скріншот з відео)

Компанія Ілона Маска Tesla опублікувала в Twitter яскраве відео, на якому чотири електрокари "виконали" знаменитий український "Щедрик", зазначають Патріоти України.

Світлове шоу електрокарів

Компанія Tesla показала відео, на якому звучить всім відома мелодія "Щедрик". В англійському аналогу вона називається "Carol of the Bells".

У ролику представили нову модель авто марки "Tesla" - S3XY. Ми можемо побачити чотири авто, які стоять в ряд. Вони виконують синхронні рухи під композицію Леонтовича "Щедрик".

Відео порвало мережу

Буквально за добу ролику поставили 45,8 тисяч лайків, а 600 користувачів їм поділилося.

Звідки взявся "Щедрик"

Нагадаємо, що завдяки унікальному ритму українська народна пісня була перекладена англійською мовою, після чого стала Різдвяною піснею для всього світу, відома під назвою "Carol of the Bells".

Крім того, "Щедрик" став саундтреком до таких відомих фільмів і серіалів, як "Південний парк", "Сімпсони", "Гріффіни","Легенди завтрашнього дня"," Гаррі Поттер і в'язень Азкабану","Один вдома"(2 перші частини),"Міцний горішок 2", "Гоголь. Вій" та багато інших.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...