Світло наприкінці тунелю: Мер "українського Уханю" вилікувався від коронавірусу

Андрій Старух

Міський голова Монастириська що на Тернопільщині Андрій Старух зізнався, що видужав від коронавирусной хвороби. У своєму Facebook чоловік повідомив, що негативний результат показав вже другий тест, зазначають Патріоти України.

«Подзвонили лікарі, повідомили, що повторний аналіз підтвердив негативний результат. Тобто я здоровий», - написав мер у соцмережі, подякувавши медиків.

Також зазначив, що процес лікування пройшов непомітно для нього самого, а вірус не торкнувся сім'ї.

«Хоча на самоізоляції тисячі сімей, ми не самі. Бережіть себе і своїх близьких», - закликав міський голова.

Нагадаємо, станом на 1 квітня в Монастириському районі налічувалося 77 інфікованих COVID-19, серед яких десятки лікарів.

Жителі району назвали ситуацію критичною і закликали президента Зеленського втрутитися в ситуацію, посиливши карантинні заходи, а також забезпечивши місцеві лікарні необхідним. Адже навіть інфекційне відділення не забезпечене засобами захисту. В оприлюдненому зверненні місцеві називали Монастириську «українським Уханєм».

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...