"Світ не без добрих людей": У Маріуполі поліцейські врятували збиту на дорозі вагітну кішку, яка почала народжувати (фото)

Українці в соцмережі були в захваті від вчинка патрульних.

Кішка, яку врятували патрульні. Фото: прес-служба нацполіції.

У Маріуполі на Донеччині до поліції надійшов дзвінок від перехожого, що на дорозі лежить збита автомобілем вагітна кішка, повідомляють Патріоти України.

"Коли інспектори прибули на місце, кішка вже народила двох малюків. Не вагаючись, патрульні поклали маму та двох її дитинчат у салон службового авто й відвезли до ветеринарної клініки. Там на світ з'явилося ще одне маля. Травмовану маму прооперували", - повідомили в Патрульній поліції України.

Нині кішка та її новонароджені кошенята перебувають під наглядом ветлікарів. "Вдячні небайдужому громадянину за те, що не лишився осторонь і не покинув бідолашну тварину напризволяще. Друзі, придивіться до цих пухнастиків. Уже зовсім скоро кошенята підростуть і шукатимуть нову домівку. Можливо, саме ви станете люблячою родиною для цих малюків", - зазначили у патрульній поліції.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...