"Світ спорожнів без тебе": У родині Антіна Мухарського сталося горе

Дмитро Мухарський помер. Відомому українському режисерові було 86 років. Багато років він працював режисером-постановником у державній організації "Укрконцерт" з якої вийшли багато відомих сьогодні артистів шоу-бізнесу. Про смерть Мухарського повідомив його син письменник і музикант Антін Мухарський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Прощавай, тато! Спасибі за життя!" - написав він.

Антін також розповів про останній день батька, який разом з дружиною і молодшим сином пішли в кіно, а потім в ресторан. Вони встигли ще погуляти по торговому центру.

А потім стався інсульт. Дмитру зробили складну операцію, ввели в штучну кому, але через кілька днів він помер. Про страшну новину Антіну розповіла мама по телефону.

"Кажуть, "світ спорожнів без тебе"... Ні, тато, це не так! Ти залишив після себе світ сповнений щастя, добра і любові! Життя дійсно прекрасне, оскільки ти робив його таким усі роки свого життя, а Бог тобі відпустив їх майже 90!!!"- зазначив Мухарський.

Він також розповів, що всі захоплювалися тим, як його батько тримав себе в бездоганній фізичній формі. До кінця життя він робив жим штанги лежачи, а в 75 років став чемпіоном з бодібілдингу серед ветеранів.

"Батько поставив десятки театралізованих вистав і козацьких свят по всій Україні. Організував тисячі концертів. А ще він умів розповідати історії так, що всі хапалися за животи, умліваючи у конвульсіях сміху", - додав він.

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...