"Світ збожеволів, тому...": Президент УЄФА натякнув, що не хоче бачити Україну на Євро-2024

Вихід України чи Ізраїлю на Євро-2024 може ускладнити питання безпеки на футбольному турнірі. Про це заявив президент УЄФА Олександр Чеферін в інтерв'ю The Telegraph, передають Патріоти України.

"Зараз настали божевільні часи, де геополітично можна сказати, що світ збожеволів. У такій ситуації головним на турнірі стане безпека. Моє побоювання стосується не лише стадіонів. Вони, я певен, будуть захищені нормально. Але фани збиратимуться у містах. Однак давайте залишатись оптимістами. Все ще впевнений, що все буде гаразд", - сказав він.

Євро-2024 відбудеться з 14 червня по 14 липня у 10 містах Німеччини - Берліні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Гамбурзі, Гельзенкірхені, Кельні, Лейпцигу, Мюнхені, Франкфурті та Штутгарті. На турнір потраплять 24 команди.

Команда Сергія Реброва не зуміла напряму кваліфікуватися на Євро, зігравши внічию у вирішальному матчі з італійцями (0:0). У березні 2024 року збірна спробує здобути одну з трьох вакантних путівок на турнір через стадію плей-оф. У півфіналі стикових поєдинків підопічні Реброва зіграють із Боснією та Герцеговиною 21 березня на виїзді.

У разі перемоги українці вийдуть у фінал на переможця пари Ізраїль - Ісландія. Матч за путівку на чемпіонат Європи відбудеться 26 березня.

Одні проблеми! Доглядальниця для собак назвала чотири "найкошмарніші" породи

четвер, 9 травень 2024, 7:56

Жінка, яка вигулює собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit. "Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стал...

"Перемогою пишатися не можна було. Це можна було робити тільки на міжнародній арені": Історик пояснив, чому Сталін "скасував" 9 травня в СРСР

четвер, 9 травень 2024, 7:15

Вождь СРСР Йосип Сталін 1947 року скасував свято 9 травня через те, що вважав непотрібним і невигідним пишатися Днем Перемоги. Про це розповів історик, віце-президент російської Асоціації істориків Другої світової війни Костянтин Залеський в інтерв'ю в...