Світ змінюється: У Сполучених Штатах відновили смертну кару

До найвищої міри покарання готують п'ятьох ув'язнених. Умертвлятимуть злочинців ін'єкціями пентобарбіталу

Влада Сполучених Штатів Америки відновили вищу міру покарання для ув'язнених - смертну кару. Про це повідомляє пресслужба Міністерства юстиції США. Як повідомляється, Генеральний прокурор США Вільям Бар наказав Федеральному бюро в'язниць скласти графік кари для п'яти ув'язнених-смертників, зазначають Патріоти України.

За його словами, вища міра покарання буде відновлена заради справедливості, на яку заслуговують сім'ї жертв.
Всіх п'ятьох ув'язнених, яких страчують, засудили за вбивства дітей і людей похилого віку. Мова йде про найбільш кричущі випадки, коли вбивці знущалися над людьми, перш ніж вбити їх, а також гвалтували малолітніх.
У відповідності з запропонованим графіком, всі п'ятеро злочинців страчують в період з грудня 2019 року до січня 2020.
Згідно з документом умертвляти злочинців будуть за допомогою ін'єкції пентобарбіталу - психотропного засобу, передозування якого призводить до смерті.
Відзначимо, в Сполучених Штатах на федеральному рівні смертна кара не здійснювалася з 2003 року. При цьому було дозволено владі штатів самостійно визначати, скасовувати смертну кару чи ні. Всього в США 29 штатів досі дозволена смертна кара. Серед них, зокрема, Каліфорнія, Техас, Арізона, Флорида і Орегон. Нью-Йорк, Аляска, Вашингтон, Іллінойс і більшість штатів країни відмовилися від такої практики.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...