Світяться від щастя: Внучка Ротару вперше показала спільне фото з нареченим-мільйонером

19-річна онука і тезка Софії Ротару Софія Євдокименко рідко говорить про особисте життя. Вона довго приховувала нового бойфренда, яким виявився 31-річний український мільйонер Денис Жаданов, який, як і дівчина, зараз живе в США. Пара встигла разом відвідати Мексику і відпочити на березі океану, а також сходити на пізнавальні екскурсії. І якщо раніше дівчина показувала коханого тільки в InstaStories, то тепер опублікувала фото на особистій сторінці, передають Патріоти України.

На знімках в фотоблозі юної красуні Соня і Денис щиро посміхаються і обіймаються. На дівчині плаття-міні леопардового забарвлення та білі кросівки. "All you need is ... (Все, що тобі треба це... - переклад з англ.)" — коротко підписала фото дівчина, а в оригіналі фраза закінчується словом "любов".

Підписники онучки зірки не змогли пройти повз романтичних кадрів.

  • Які ви красиві
  • Будь щаслива, Софійко!
  • Друзі, ви такі милі
  • Красивого кохання!
  • Дуже красива пара
  • Як класно, коли хлопець значно старше дівчини - це так заведено за кордоном. Ну, Соня красуня

У розділі "сторіз" Соня показала романтичний ранок з коханим. У кадр потрапила чашки кави і переплетені руки закоханих.

Денис – завидний наречений. Він є віце-президентом з маркетингу компанії Readdle, яка співпрацює з гігантом Apple. В 2018 році журнал Forbes вніс цілеспрямованого і успішного українця в рейтинг "ТОП-30 підприємців Європи молодше 30 років".

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...