Світла пам'ять: Помер американський доброволець ЗСУ, котрий отримав смертельне поранення на Донбасі

Під час бойових дій на Донбасі загинув американець Дейн Партридж, який воював на боці України. Про це повідомляє телеканал ABC News.

Державний департамент США в середу підтвердив, що йому відомо про загибель американця на Донбасі, але відмовився уточнювати подробиці.

Сестра Партриджа в розмові з американським телеканалом підтвердила, що він загинув на Донбасі.

Кілька днів тому вона написала у Facebook, що її брата відключили від системи життєзабезпечення. Чоловік перебував у комі після поранення в голову танковим снарядом "під час боротьби за українську свободу".

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну стало відомо про смерть кількох громадян США – переважно колишніх військовослужбовців, – які долучилися до лав добровольчих підрозділів.


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...