Світла пам'ять та безмежна вдячність: У мережу виклали фото морпіхів, які загинули під Маріуполем

За незалежність та територіальну цілісність нашої України і наш із вами спокій на мирній території вони поклали своє життя...

У мережі опублікували фотографії чотирьох морпіхів ЗСУ, які загинули 6 серпня під Павлополем на Донбасі в результаті атаки окупантів. Їх портрети показала на своїй сторінці у Facebook засновник проекту "Книга пам'яті" Оксана Трапезун, передають Патріоти України.

"6 серпня 2019 року в результаті обстрілу поблизу села Павлопіль загинули чотири воїни 36 окремої бригади морської піхоти. Олександр Шарко, старший матрос. Владислав Рак, матрос. Сергій Шандра, солдат. Василь Курдов, матрос. Вічна пам'ять і слава Героям", – написала вона.

Також інформація про загиблих воїнів з'явилася на офіційних сторінках і у Facebook місцевих військкомату і органів самоврядування. Так, в Чернігівському обласному військкоматі повідомили, що старший матрос Олександр Шарко 1988 року народження був помічником гранатометника. Він проживав в Козелецькому районі Чернігівської області.

Матрос Владислав Рак 1998 року народження, гранатометник, проживав в смт Козелець Чернігівської області.


У свою чергу Братська РДА (Миколаївська область) розповіла про ще одного загиблого захисника. Це – Василь Курдов із села Ганнівка. Він служив у військовій частині А 2777 окремої бригади морської піхоти.

Солдат Сергій Шандра 1995 року народження був родом із села Торчин Хмільницького району Вінницької області. Як пише "Vежа", вдома у Сергія залишилася тільки мама (батько помер рік тому) і сестра, яка з сім'єю проживає окремо.


Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...