Світло посеред мороку: Мережу вразило потужне фото незламного захисника Маріуполя

Триває 82 доба героїчного протистояння України російським окупантам. Головним символом незламності українського духу став нескорений Маріуполь, передають Патріоти України.

На заводі "Азовсталь", що перебуває у повній блокаді ворога уже понад 2 місяці, українські герої продовжують тримати оборону. Серед руйнувань, постійних обстрілів та суцільного мороку наші захисники знаходять промені світла як в алегоричному, так і в буквальному сенсі.

Світло посеред мороку

Потужне фото з "Азовсталі" опублікував керівник пресслужби захисників Маріуполя Орест на своїй сторінці у твітері. Раніше хлопець оприлюднив відео, де він під звуки обстрілів співає пісню "Стефанія" гурту Kalush Orchestra.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...