"Світлий, повний життя і нових планів...": Помер колишній заступник міністра культури

У Києві на 48-му році життя помер колишній заступник міністра культури, культурний діяч, журналіст і перекладач Юрій Рибачук. Про це повідомляють у соцмережах його друзі, передають Патріоти України.

Український актор театру та кіно, Народний артист України, ексміністр культури України Євген Нищук на своїй сторінці у Facebook написав: «Юра, що ж ти так рано?! Сьогодні перестало битися велике серце мого доброго друга, надзвичайно важливої частини нашої команди – мого заступника з питань мистецтв у Мінкульті, інтелектуала, людини з неймовірним почуттям гумору.. просто прекрасної світлої людини Yuriy Rybachuk. Ця новина розколола сьогоднішній ранок…. усвідомити це неможливо.

П.С. Прощання з Юрою відбудеться сьогодні о 16:00 у Київській міській лікарні #3 на Петра Запорожця, 26», – написав Нищук.

Журналіст і друг померлого Дмитро Лиховій: «Не можу повірити. Як же так? Світлий, повний життя і нових планів чоловік. Спочивай з миром», – написав він у Facebook.

Український поет, публіцист, музикант та культурний діяч Григорій Семенчук: «Пішов Юрій Рибачук.. Людина світлої душі і доброго серця. Справжній герой нашого культурного фронту. Спочивай з миром...», – написав він.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...