"Світоліна ні про що, тупо перебиває м'яч на бік суперниці": У росіян "підгоріло" від української сенсації на Wimbledon

Українська тенісистка Еліна Світоліна своєю перемогою у чвертьфіналі Wimbledon викликала шок у російських уболівальників. Фанати, які всіляко критикували гру нашої співвітчизниці, після третього сета були змушені "перевзутися", зазначають Патріоти України.

До старту зустрічі користувачі критично оцінювали шанси Еліни вийти у півфінал, називаючи матч Світоліна - Швьонтек, матчем "жаби та гадюки".

У ході поєдинку росіяни дозволяли собі невтішні відгуки на адресу Еліни. "Світоліна ні про що, тупо перебиває м'яч на бік суперниці, сподіваючись на помилку. Але так матч не виграти. Потрібна хоч якась думка, задум у комбінації, але цього немає і близько", - пишуть любителі тенісу з РФ.

Після перемоги російські коментатори були змушені визнати велич 28-річної одеситки.

Нагадаємо, матч Світоліної та Швьонтек завершився з рахунком 7:5, 6:7, 6:2. За путівку у фінал українка битиметься з 42-ю ракеткою світу Маркетою Вондроушовою з Чехії.

На старті Відкритого чемпіонату Великобританії Світоліна переграла легендарну американку Вінус Вільямс, яка п'ять разів у кар'єрі вигравала супертурнір у Лондоні.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...