Світоліна знищила зіркову тенісистку Росії

Еліна Світоліна в Римі переграла другу росіянку поспіль.

Шоста ракетка світу, українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру Internazionali BNL d’Italia із серії Premier 5 у Римі (покриття – ґрунт, призовий фонд - $2 098 290), передають Патріоти України.

В матчі третього кола Еліна перемогла 38-му наразі тенісистку світу, росіянку Свєтлану Кузнєцову, яку досі перемагала три рази з чотирьох – 7:6(6), 6:4. Матч тривав годину і 55 хвилин. Фактично, Кузнєцова чинила опір лише у першому сеті, який з величезними зусиллями довела до тай-брейку, але там поступилася. У другій партії перевага Еліни була очевидною. Зауважимо, що 35-річна Кузнєцова – переможниця US Open-2004 і Roland Garros-2009. В 1/8 фіналу Світоліна зустрінеться з переможницею пари Полона Герцоґ (Словенія) – Маркета Вондроушова (Чехія).

А ось ще одна українка Даяна Ястремська в третьому колі виступи на турнірі в Римі припинила. Даяна поступилася другій ракетці світу, румунці Сімоні Халеп – 5:7, 4:6.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...