"Світові лідери стають співучасниками цих злочинів": Анджеліна Джолі засудила ракетні удари Ізраїлю по сектору Гази

Анджеліна Джолі засудила ракетні удари по сектору Гази

Американська акторка Анджеліна Джолі засудила ізраїльські удари по сектору Гази. Про це вона написала в Instagram.

Зокрема, зірка екранів наголосила, що бомбардування населення є навмисним, додавши, що місто перетворюється на братську могилу.

"Це цілеспрямоване бомбардування населення, яке опинилося в пастці і не має куди втекти. Газа була в'язницею під відкритим небом протягом майже двох десятиліть і швидко перетворюється на братську могилу. 40% вбитих - невинні діти. Вбивають цілими сім'ями", - написала вона.

Крім того Анджеліна Джолі назвала світових лідерів співучасниками злочинів, адже вони не вимагають припинення вогню.

"На очах у всього світу і за активної підтримки багатьох урядів мільйони палестинських цивільних осіб - діти, жінки, сім'ї - піддаються колективному покаранню і дегуманізації, позбавлені їжі, медикаментів і гуманітарної допомоги всупереч міжнародному праву. Відмовляючись вимагати гуманітарного припинення вогню і перешкоджаючи Раді Безпеки ООН нав'язати його обом сторонам, світові лідери стають співучасниками цих злочинів", - підсумувала зірка.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...