"Світить" кілька років тюрми: У Миколаєві затримали власницю батута, на якому загинула 4-річна дівчинка

У Миколаєві затримали власницю атракціону, на якому загинула малолітня дитина. 4-річна дівчинка померла на території дитячого майданчика "Казка". За попередніми висновками експертів, смерть дитини настала внаслідок удушення. Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Слідчі Миколаївського районного управління поліції затримали 45-річну власницю батута у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки".

Нині вирішується питання про повідомлення жінці про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...