"СВО третій рік йшла за планом": У російському Бєлгороді продають дитячі бронежилети

"Війна йде за планом": в Бєлгороді продають дитячі бронежилети

У російському Бєлгороді "тривожно" настільки, що на білбордах з'явилася реклама військових засобів спеціального захисту для дітей, передають Патріоти України.

Як повідомив український журналіст Денис Казанський, фото рекламного щита опублікували місцеві пабліки. Місцевим пропонують кілька моделей "дитячих бронежилетів" - з різними принтами, з капюшоном та без. "Реклама у Бєлгороді. СВО третій рік йшла за планом...", - написав журналіст.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...