Свої люди домовились, без "слуг" не обійшлось: ​Поліція Ізраїлю вийшла на слід контрабандистів антикоронавірусної вакцини для українських можновладців, - ЗМІ

Михайла Радуцького звинувачують в організації злочинної схеми

Контрабанду в Україну вакцини від коронавірусу (COVID-19) компаній Pfizer і BioNTech могла організувати ізраїльська компанія TLV. Як стало відомо, правоохоронні органи Ізраїлю підозрюють TLV в незаконних поставках вакцини в Україну, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Відзначимо, що компанія TLV нібито займається медичним туризмом, відправляючи пацієнтів з лікарень Києва в клініки Тель-Авіва. Зокрема, TLV пропонує лікування в "Першому медичному центрі Тель-Авіва", який приймає пацієнтів з усього світу.

Керівником департаменту з прийому та лікування іноземних пацієнтів у цьому центрі значиться Роман Гольдман, який також має відношення до клініки пластичної хірургії і косметології "Меділенд" в Києві. Саме в "Меділенді" нібито отримали першу дозу вакцини українські віп-персони.

За деякими даними, діяльність в Україні компанія TLV веде під назвою TLV Israel center for medical tourism ltd.

Нагадаємо, видання "Обозреватель", яке розкрило схему незаконного ввезення на територію України вакцини проти коронавірусу Pfizer-BioNTech з Тель-Авіва, в партнерстві з ізраїльським агентством з боротьби з міжнародним фінансуванням тероризму та корупції I-AML розслідує злочинну схему вакцинації "обраних".

За інформацією глави редакційної ради "Обозреватель", президента Федерації баскетболу України Михайла Бродського, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і низка народних депутатів, зокрема і глава профільного медичного комітету ВР Михайло Радуцький, протягом тижня вакцинувалися в клініці "Меділенд".

Українськими беніфіціари таємної вакцинації Бродський назвав нардепа Радуцького і скандального російсько-українського підприємця Павла Фукса. Співробітниця київської клініки Mediland підтвердила, що на базі закладу проводять підпільну вакцинацію від коронавірусу для віп-клієнтів.


Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....