Своєрідна "капсула" захистила від вогню: Нові подробиці порятунку курсанта в катастрофі Ан-26 (відео)

Хлопця врятували уламки фюзеляжу.

Курсант Харківського національного університету Повітряних сил В’ячеслав Золочевський став єдиним, хто вижив у катастрофі військового літака Ан-26 під Харковом. Його від вогню прикрили уламки фюзеляжу і він опинився у своєрідній капсулі. Про це розповів в ефірі телеканалу ZIK голова Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер, який відвідав курсанта у шпиталі, передають Патріоти України.

Збіг обставин врятували В'ячеслава від загибелі – його прикрили від вогню уламки фюзеляжу. "Він повідомив, що вцілів, бо знаходився в певній "капсулі" з фюзеляжу, частиною літака прикрило, і тому вогонь не дістав його. Він прийшов до тями і зміг покинути літак, який палав", - переповів Кучер слова курсанта.

За словами начальника Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Едуарда Хорошуна, курсант Золочевський отримує всю необхідну допомогу. "Добу він провів із позитивною динамікою, температури немає, показники в нормі. Зробили перев'язку, рани загоюються", - зазначив Хорошун, додавши, що з В'ячеславом працюють травматолог, хірург, нейрохірург, терапевт, психіатр і психолог", - додав Хорошун.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...