"Свинячі інстинкти відпочиваючих": На пляжі в Кирилівці зібрали 10 тонн сміття (фото)

В результаті, ландшафтний заказник Федотова коса закритий для відвідування автотранспортом.

В мережу потрапили фото курортної Кирилівки, зняті після святкових днів. Їх опублікував у Facebook директор Приазовського національного природного парку Дмитро Воловик, передають Патріоти України.

«На жаль, життя показує, що свинячі інстинкти відпочиваючих зводять нанівець всі прагнення небайдужих людей. На фото результат відпочинку після свят», - написав він.

За словами Воловика, з території ландшафтного заказника Федотова коса, де проводився фестиваль, було вивезено близько 10 тонн сміття.«Керуючись нормами чинного законодавства і здорового глузду, мною прийнято рішення про закриття ландшафтного заказника Федотова коса для відвідування автотранспортом. Спробуємо виховувати повагу до навколишнього середовища через суворі адміністративні штрафи», - написав він.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...