"Свисток здуй": Футболіст "Динамо" влаштував перепалку у мережі з колишньою дівчиною (фото, відео)

Захисник київського "Динамо" Денис Попов нагрубив своїй колишній дівчині Анастасії Гладун, яка стала зустрічатися з захисником донецького "Шахтаря" Юхимом Коноплею. Коментар футболіст написав під публікацією Анастасії в Instagram Брутальний футбол, передають Патріоти України.

"Я розповідати нічого не збираюся і коментувати теж. Хочу відзначити тільки той момент, що з квітня місяця я не перебуваю у відносинах з даною особою. На жаль, я не можу відзначити тут Попова, бо він мене заблокував. В принципі, його коментарі я теж не бачу. Я хочу сказати, Денис, на твоєму місці я б мовчала", - сказала Гладун.

"Занадто багато честі відповідати тобі. Свисток сдуй трохи, я не можу розібрати, що говориш. Ти не на моєму місці і навіть поруч не стоїш, тому помовч, твої коментарі нікому не потрібні, розслабся", - написав Попов.


Кабмін ухвалив важливе рішення по виплаті у випадку гибелі військовослужбовця

субота, 18 травень 2024, 7:47

Війна - дуже жорстока річ, і український військовий, який йде у бій, усвідомлює, що робить це для того, щоб знищити ворога, вважає міністр юстиції Денис Малюська. Також існує ймовірність того, що й сам воїн може не повернутися живим. Але моральний ста...

Раді пропонують більше не саджати ухилянтів до в'язниці: Ось що передбачає новий законопроект

субота, 18 травень 2024, 6:58

У відповідності до чинного законодавства, якщо військовозобов'язаний пройшов ВЛК, був визнаний придатним до військової служби, але на збірний пункт за бойовою повісткою не прибув, таке правопрорушення карається позбавленням волі. . Йдеться про статтю 3...