"Сиділи, як дурепи": У Москві 100-річна учасниця війни цілий день чекала привітань, але ніхто не прийшов (фото)

У неділю, 9 травня, коли в Росії гучно відзначили черговий День перемоги, учасниця Другої світової війни з Москви Павла Тихомирова, якій цього року виповнюється 100 років, цілий день чекала від працівників соціальної служби привітань і подарунка. Про це повідомляє російський телеканал "360", передають Патріоти України.

Зі слів літньої жінки, яка є однією з останніх залишилися в живих ветеранів Другої світової війни, раніше їй передавали недорогі подарунки, продуктові набори та кілька гвоздик. В цьому ж році Павлі Тихомировій, якій 16 червня виповниться 100 років, нічого не дісталося. "Пообіцяли прийти привітати, ми сиділи, як дурепи, чекали. А потім ввечері вже повідомили, що відвідування зірвалося, нічого не буде", - розповіла вона журналістам.

Про те, що відвідування не буде, їй повідомили працівники соцслужби. Президент Асоціації громадських пошукових об'єднань "Народна пам'ять про захисників Вітчизни" Євгенія Іванова вважає, що стосовно ветерана вчинили по-хамськи. "Ну що це таке? .. День Перемоги. Їх залишилося тут по пальцях перерахувати, кому 98 [років], комусь 99. Це просто НП, тим більше для столиці. Вона (Тихомирова), звичайно, тримається, але це хамство ", - зазначила Іванова.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...