Сидів та спокійно ласував фастфудом: Чоловік повернувся додому і побачив на кухні ведмедя (відео)

Житель США повернувся до себе додому та помітив на кухні ведмедя, який спокійно сидів на столі та ласував крильцями з KFC. Дикого звіра зовсім не відлякала присутність господаря, і він продовжив нахабно поїдати фастфуд. А поки непроханий гість насолоджувався смаженою курочкою, чоловік знімав те, що відбувається, на телефон, зазначають Патріоти України.

Як пише New York Post, Джон Холден із Каліфорнії вийшов з дому, залишивши на столі картонне відерце з їжею. Повернувшись, чоловік помітив, що вхідні двері відчинені. Американець одразу вирішив, що це злодії, але за хвилину почув нехарактерний для людей звук і побачив двох ведмедів.

Один з них знаходився у дворі, а другий - всередині. Ймовірно, тварину привернув аромат свіжої їжі і вона не змогла встояти. Коли господар будинку увійшов на кухню, то помітив, як клишоногий нахабно доїдає його вечерю.

Втім, американець не здивувався такій зустрічі: ведмеді в Каліфорнії часто виходять з лісу. "Я вже неодноразово зустрічався з ними. Вони просто гуляли на моєму городі, але в будинок ще не залазили", - поділився Холден.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...