"Сиди в Росії і співай пісеньки": Лідер Kozak System накинувся на Віру Брежнєву (відео)

Лідер групи Kozak System Іван Леньо висловився з приводу українських артистів, які заробляли гроші в Росії, а після повномасштабної війни раптом стали проукраїнськими, передають Патріоти України.

За його словами, ці артисти раніше не замислювалися про те, якої шкоди завдають країні своїми гастролями в РФ. Леньо навіть виявилося недостатнім те, що Брежнєва з 2014 року підтримувала Збройні сили України, попри роботу в країні-агресорі.

"Я не бачив. Я хочу особисто дізнатися, яку бригаду вона фінансувала. Фотографії у пофарбованого автомобіля - ще не означає, що ця людина його купила. Я не знаю Брежнєву, не знаю цих бригад і не знаю, що вона туди купила. На її сторінці є ця інформація? Ні. Ну і все, до побачення. Значить, ти соромишся, Віро Брежнєва, своєї допомоги ЗСУ. Це ще гірше. Краще не допомагай. Сиди в Росії і співай пісеньки", - висловився артист в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...