"Сидить ситий і здоровий, а я свого Юру вже не побачу!": Мати замученого за наказом Гіркіна хлопця вразила мережу криком душі

Жінка зізналася, що після того як вона подивилася інтерв'ю з Гіркіним, у неї півночі була істерика.

Юрій Поправко. Фото: соцмережі.

Мати 19-річного студента КПІ Юрія Поправки, якого катували і потім убили за наказом терориста Ігоря Гіркіна, розповіла про свою реакцію на його інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону і викликала хвилю співчуття і підтримки в мережі. Слова Ярослави Поправки в Facebook опублікувала Вікторія Микитюк, повідомляють Патріоти України.

Жінка зізналася, що після того як вона подивилася інтерв'ю з Гіркіним, у неї півночі була істерика. "Я розуміла, що в цій розмові згадають загибель мого сина Юрія. Але, чесно кажучи, не була готова, що будуть ось такі подробиці і хвастощів, як скоєно геройський вчинок. Але ще більше зачепили слова Ігоря Гіркіна про те, що "є людина , є проблема". Ця фраза показала все, що там відбувалося. тобто тільки щось не так, людей просто знищували і закопували в лісі ... Після почутого у мене просто почалася істерика. тому вбивця сидить десь в Росії ситий і задоволений, а свого Юри я вже іноді не побачу", - розповіла жінка.

Ярослава додала, що Гіркін збрехав, заявивши, що наказав застрелити її сина.

"Адже згідно з висновком судово-медичної експертизи, хлопців катували ... Дуже важкі були знущання, смерть довга і в муках ... На тілі опіки від електроструму, недопалків, щічка сина проколота, всюди синці, тіло як свердлили ... Розслідування показало, що сина вбивало двоє з Харкова, які пішли на сторону "Оплоту". Наказ знищити давав Ігор Гіркін. і як мені потім розповіли хлопці, які вижили, Юрія вбили за те, що відмовився переходити на російську мову і відмовився визнавати Московський патріархат, тому що ми дійсно відвідуємо храм КП", - розповіла мати загиблого.

Вона додала, що не знала, що син пішов воювати на Донбас і коли вона в черговий раз зателефонувала на телефон сина, трубку підняв Ігор Гіркін, який повідомив їй, що син загинув і зажадав більше не дзвонити.

"Знаєте, мій Юрій вже переміг, я знаю. У його честь в столиці перейменували вулицю, де знаходиться офіс прокуратури. Щоб кожен день, проходячи повз, її керівники і співробітники замислювалися над тим, чи всі вони зробили для того, щоб мучителі мого сина сиділи ", - резюмувала Ярослава.

Українці залишили під постом десятки коментарів, висловлюючи співчуття матері і впевненість, що рано чи пізно вбивці українців будуть покарані.

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...