"Сидите дома, мухоср*нцы!": В окупованому Криму збунтувалися проти непроханих"гостей" із Росії

В окупованому Криму різко розкритикували туристів з Росії, які приїжджають відпочивати з мінімальною кількістю грошей і завжди залишаються невдоволеними. Скріншот повідомлення кримчанки Наталії Якименко опублікував Twitter-аккаунт RoksolanaToday, передають Патріоти України.

Так, місцева мешканка звертається до росіян і просить не приїжджати на відпочинок, якщо у них в кишені 20 тисяч рублів (близько 7,5 тисяч гривень).

"Ви 100% будете незадоволені. Навіщо ж витрачати нерви кримчанам і собі самим? Щоліта ми слухаємо які ви круті багатії, як ви завжди до цього круто відпочивали на інших курортах, і як у нас все отстойно. Просто не приїжджайте, щоб не обтяжувати потім, писати говноброси в інтернеті.

Ну а ціни на перельоти не Крим встановлює, ми не винні, що вам квитки 100 тисяч обходяться (близько 38 тисяч гривень).

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.