"Сидите в мухосранске!": Мешканці окупованого Криму збунтувалися проти росіян, які їдуть на півострів

В окупованому Росією Криму місцеві жителі виступили проти переїзду росіян на півострів. Про це у Twitter пише користувач RoksolanaToday&Крим25%, опублікувавши скріншот переписки із соціальних мереж, передають Патріоти України.

У пості зазначається, що якийсь Олег Михайловський переїхав до Сімферополя з Пермі, на що у мережі зустрів затятий опір.

"Навіщо ви будете переїздити до Криму? Скільки можна?! Сидіть у своїх мухосранськах! Претеся і претеся всією своєю Ордою. Немає у нас тут нічого. Все вбили і пограбували ваші співвітчизники", – писала у мережі Лідія Морозова. У відповідь росіянин нагрубив кримчанки, заявивши, щоб вона стежила за словами.


Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...