"Сиджу в ах*ї!": Українку шокував вміст шкільного щоденника із Леніним, Сталіним та російськими співаками (фото)

Українка обурилася вмістом шкільного щоденника, який вона купила своїй дитині. Про це в Twitter розповіла користувач Maria Paselska, передають Патріоти України.

Усередині шкільного щоденника можна побачити виноски з короткою біографією Володимира Леніна, Йосипа Сталіна, а також деяких російських поп-зірок. Творці шкільного щоденника, мабуть, вирішили, що українським дітям будуть корисні факти з біографії репера Тіматі і поп-співачки, яка виступає під псевдонімом "Массква".

Користувач Twitter, публікуючи фотографії шкільного щоденника, навіть не намагалася підбирати слова. "Купила щоденник. Сиджу в а**ї", - підписала жінка свою публікацію в мікроблозі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...