"Сил не вистачило": Залужний розповів, що змусило його заплакати під час війни

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зізнався, що плакав після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Він зазначив, що теж звичайна людина, передають Патріоти України.

"Будучи головнокомандувачем, не хочеться зізнаватися в якихось слабкостях. Але знову ж повторюся: я - людина. Одного разу я плакав, коли мама шукала свого сина. Він був пілотом вертольота і літав до Маріуполя", – розповів "залізний" генерал в інтерв'ю Дмитру Комарову у фільмі "Рік".

За його словами, на момент розмови з жінкою він сподівався, що цей чоловік живий. Українка навіть надіслала Залужному останнє смс від сина, в якому військовий просив розповісти про нього, якщо він загине.

Пізніше стало відомо, що український льотчик загинув і Залужному про це треба було розповісти матері загиблого. "Коли я намагався з нею обговорити це, у мене сил не вистачило", – поділився Головнокомандувач ЗСУ.

План не спрацював: Суд визнав ухилянтом ексстудента духовного вишу, який сховався від ТЦК у машині

понеділок, 20 травень 2024, 11:56

Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на дані су...

Далекобійників не перевірятимуть? У Держприкордонслужбі розповіли про перетин кордону водіями

понеділок, 20 травень 2024, 11:50

Протести далекобійників, які частково перекривали трасу Київ-Одеса у суботу, 18 травня, могли стати причиною зміни рішення про сувору перевірку водіїв при перетині кордону. Звичайно, це лише припущення, але вчора, 19 травня, речник ДПСУ Андрій Демченко...