"Силіконова маска!": Журналісти розкрили несподіваний "секрет молодості" 72-річної Ротару

Російські ЗМІ "розкрили" секрет молодості знаменитої української співачки Софії Ротару, повідомивши, що 72-річна артистка використовує для виходу на сцену "силіконову маску", передають Патріоти України.

Так, журнал "Тайны звезд" припустив, що Ротару перед кожним публічним виступом гримується по п'ять годин – нібито стільки часу потрібно для накладення пластичного гриму, який зазвичай використовують артисти в пародійних шоу, щоб перевтілитися в іншу людину.

За інформацією видання, 72-річна зірка накладає на обличчя спеціальні силіконові пластини, потім вони вирівнюються і вже на них в фіналі наноситься основний грим. Користувачі мережі припустили, що за допомогою такої силіконової маски Ротару ховає зморшки і інші вікові зміни.

Також "Тайны звезд" висунув версію, що саме через подібні масок маски у співачки трапився гіпертонічний криз у 2018 році. У свою чергу, концертний директор Софії Ротару Сергій Лавров спростував чутки, назвавши їх маячнею.

"Цю маячню про маску ми і раніше читали. Звичайно ж, це брехня. Софія Михайлівна дуже красива жінка, багатьом цікаво, як їй вдається протягом стількох років закохувати в себе мільйони", – висловився представник Ротару.

Також він додав, що перед кожним концертом Ротару переходить на особливий режим харчування. "Їй не так легко даються дієти, оскільки улюблене блюдо Софії Михайлівни – це смажена картопля. Ротару довелося відмовитися від картоплі, від десертів, від м'ясних страв. Вона харчується свіжою зеленню і щодня здійснює тривалі прогулянки", – додав Лавров.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...