Сильне похолодання і зливи з градом: Синоптики назвали дату різкої зміни погоди

Погода в Україні в останні дні серпня вирішила показати спеку. Місцями градуси доходили до +40. Як повідомляє синоптик Наталка Діденко, вже з 2 вересня в Україні суттєво зміниться погода, передають Патріоти України.

У вівторок, 30 серпня, в Україні варто чекати ще спекотної погоди. У західній і північній частині країни очікується відносно комфортна температура повітря від +23 до +28 градусів, а на інших територіях +27 +32 градуси.

На сході буде від +30 до +33 градусів. Варто чекати дощів та невеликого граду.30 серпня в Києві спостерігатиметься суха та спекотна погода до +26 +27 градусів.

"З 31 серпня по 2 вересня свіжі повітряні маси будуть витісняти з України спеку: температура вдень сягатиме +17 +22 градусів, а на сході на південь прогнозується в межах +20 +27 градусів", - повідомила синоптик. За словами синоптиків, сильних опадів в Україні варто очікувати вже з середини вересня.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...