Сильне задимлення на борту: У Канаді екстрено сів пасажирський літак

Цей рейс є популярним маршрутом серед ізраїльтян і американців, що прямують до Ізраїлю до Шаббата.

В аеропорту міста Галіфакс (Канада) здійснив екстрену посадку пасажирський літак компанії El Al, який летів на Шаббат в Ізраїль. Причиною аварійної посадки стало сильне задимлення на борту. Рейс прямував з аеропорту Нью-Джерсі до Тель-Авіва. Про це повідомляє The Jerusalem Post, передають Патріоти України.

Незабаром після вильоту літак заповнився димом, що змусило екіпаж попросити про екстрену посадку в Канаді. Відповідно до стандартної процедури в таких випадках, літак відпрацював певну частину палива, щоб зменшити свою вагу перед посадкою.

В результаті борт приземлився благополучно. Політ виконувався рейсом 777-258 (ER), на борту перебувало 279 пасажирів. Цей рейс є популярним маршрутом серед ізраїльтян і американців, що прямують до Ізраїлю до Шаббата. Він вилітає з США до Ізраїлю пізно ввечері по четвергах.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...