Сильні морози та постійні зливи: Синоптик попередив про дуже холодну осінь

Погода в Україні цієї осені буде дуже контрастною. Як розповів народний синоптик Леонід Горбань у своїй книзі, у вересні та жовтні будуть спекотні дні і різкі перепади температури, передають Патріоти України.

За його прогнозом, вже в листопаді варто чекати перших морозів і похмурих днів. "Початок вересня буде теплим, сонячним, без опадів. З 14 вересня можливі невеликі дощі", - написав перед смертю народний синоптик Леонід Горбань у своїй книзі "Погода до 2030 року".

Синоптик зазначає, що з 20-22 вересня, буде прохолодно та пройдуть дощі. Надалі, до 29 вересня, Сонця стане менше, буде похмуро, проте без опадів. До кінця місяця можливі дощі.

Погода на жовтень

"На початку жовтня буде хмарно та холодно, заллють дощі. Починаючи з 4 жовтня, розпочнеться друге "бабине літо", яке триватиме до середини місяця", - каже синоптик.

З 15 числа очікується різке похолодання. 18-20 жовтня буде похмуро, холодно, а вночі можливі заморозки. З 20 по 25 число очікується незначне потепління, без опадів, хмарно з проясненнями. З 26 жовтня і до кінця місяця буде знову холодно, дощ з мокрим снігом, вночі – морози.

Погода на листопад

"Листопад не залишить шансу на тепло. 1-2 числа буде похмуро, без опадів. З 3-7 листопада похолодає, дощ", - йдеться в прогнозі. Нічні морози очікуються в період з 8 по 12 число, без опадів. В середині місяця дещо потеплішає, проте можливі дощі.

З 15 по 20 листопада почнуться холоди, проте буде сухо. А з 21 числа стовпчики термометрів опустяться нижче нуля. 24-25 листопада можливий мокрий сніг. З 26 листопада і до кінця осені буде морозно, хмарно з проясненнями, проте без опадів.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...