Сильно пив і крав: У селі розповіли нові подробиці про жорстокого вбивцю Марійки Борисової (фото)

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової на Херсонщині 62-річний Микола В. сильно випивав, через що часто валявся на вулицях села, а також крав, передають Патріоти України.

Жителі населеного пункту розповіли, що у їхнього односельця, затриманого поліцією, раніше було господарство – кролики, кури, качки – але його забрала сестра чоловіка. У Миколи також є двокімнатна квартира, кілька сараїв і мотоцикл, на якому він часто їздив за місто красти дрова.

"Та в нього господарство було, незважаючи на те, що він пив. Ми знали, що він краде в інших селах дрова, проте в нашому селі не було помічено жодних випадків крадіжок. Він сам говорив, що у своїх нічого не бере", – розповів місцевий помічник дільничного. Він також зазначив, що в Миколи було прізвисько "Тіп-тіп", через те, що він часто починав висловлюватися цими словами-паразитами.

Місцеві продавці розповіли, що в основному підозрюваний купував у них пиво, горілку, сигарети і хліб. Пив він у себе в квартирі або "забігайлівці" біля одного з магазинів. Один із жителів села зізнався, що часто "пропускав чарочку" з підозрюваним.

За словами співробітниць сільради, Микола В. напивався до такого стану, що валявся прямо під входом у їхню будівлю. "Так він начебто і 7-8 березня валявся у нас на вході. Були в нього серйозні проблеми з алкоголем", – заявила співрозмовниця нашого видання.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...